De afgelopen tijd hebben we een tijd van verwarring, angst en onzekerheid beleefd. Nog steeds hebben veel mensen er last van en weten we niet welke richting we op gaan en voor hoe lang. Ook ik had er last van, zeker in de eerste weken.

Het gevoel van onrust wat me bekroop en onzekerheid over de toekomst. Vermoeiend om op jezelf en anderen te letten buitenshuis. Soms ook geïrriteerd omdat anderen over de gestelde grenzen heen walsen, dus ook mijn grenzen. Oftewel je komt te dichtbij! Je zorgen maken om de ander en jezelf en de ander trekt zich niets van jouw grenzen aan. Het opletten op alles wat ineens moet en dingen die niet meer mogen, putten uit. Ik weet dat ik de eerste weken compleet gesloopt van de winkel terugkwam. Die vermoeidheid hoor ik van meer mensen om mij heen. Het niet meer mogen geven van handen en knuffels gaf mij een ongemakkelijk gevoel. De onzekerheid, hebben we straks nog cliënten? Hoe zorgen we dat we aansluiting houden, wat vinden mensen in deze tijd interessant om te lezen en wat kunnen wij onze cliënten bieden? Ook dat maakt onzeker en die onzekerheid sloeg bij mij af en toe flink toe. Het werk wat ik met zoveel liefde en passie doe, mag dat weer? Blijven geloven in je passie voor het vak en positief blijven is gelukt en eerlijk is eerlijk soms ook niet en op die momenten wilde ik wegkruipen onder een dekentje…

Wat heeft mij geholpen om toch positief te blijven?

De passie en liefde voor wat ik doe. Een workshop over positief manifesteren uitdenken en neerzetten (Jouw droombord maken). Daarmee bezig zijn bracht al zoveel creativiteit en positiviteit naar boven. Ook dagelijks mediteren en met klankschalen bezig zijn geeft mij rust en ontspanning. Thuis in de diffuser een olie van dōTerra voor de emotionele ondersteuning (Essentiële oliën). Wat een kracht hebben deze fijne oliën op emotioneel niveau! En natuurlijk lief zijn voor jezelf en dus ook de onzekerheid en angst herkennen en weer kunnen loslaten.

Gelukkig mogen we weer aan de slag! Blij om weer met positieve kracht mijn passie en liefde uit te mogen oefenen in onze praktijk in Assen. Heb jij interesse in een Reikibehandeling, geleide (klankschaal)meditatie of om jouw droombord te komen maken? Met het maken van jouw droombord zet je het in de wereld wat je wilt bereiken, wat jouw wensen en dromen zijn. Doordat je ermee bezig bent ontstaat er zoveel positiviteit om jouw dromen werkelijkheid te maken. Wil jij ook weer de positieve vibe voelen? Mail dan naar info@doorleef.nu of vul het contactformulier in.

Contact

Je kunt hier een vraag of opmerking aan ons sturen via het contactformulier. Tevens kan je je hier aanmelden voor onze cursussen en/of workshops. Geef dit aan in het opmerkingsveld.

doorLeef
praktijk voor Holistische therapie,
Reiki en Coaching.
Oosterhoutstraat 9A, 9401 NA Assen

Let op: Het komt wel eens voor dat onze mail in je spambox terechtkomt. Controleer je spambox zodat je onze mail niet mist!